fbpx

Vragen?

Gratis brochure

Interesse in onze brochure? Vraag hem gratis aan!

Thuisdemonstratie

Bent u niet in staat zelfstandig naar de winkel te komen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs met een aantal stoelen.

Lees hier meer en vraag direct een thuisdemonstratie aan.

Showroom

Onze showroom bevindt zich op de Cartograaf 12a in Duiven. We zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 11:00 – 16:00. Kom gerust eens langs!

“Vandaag kopen is vanavond al zitten”

Topmerken

Een sta-op stoel is meer dan zomaar een stoel. Er wordt vaak vele uren per dag in doorgebracht. Daarom is de kwaliteit van een sta op stoel belangrijk. De stoffering of het leer moet van een goede kwaliteit zijn, evenals de vulling in de zitting en de rug. Ook de kwaliteit van de motoren en het frame zijn erg belangrijk.

Daarom kiezen wij bij Sta-op stoel Arnhem alleen voor de topkwaliteit merken zoals Prominent, Fitform, Doge, Himolla en Hukla. Deze merken staan erom bekend en is ook bewezen dat deze een leven lang mee kunnen gaan. Dat is in de nieuwprijs ook te merken. De prijzen variëren vaak van €2000 tot soms wel €5000,- per stoel. Soms hebben wij ook andere merken mits deze ook aan de kwaliteitseisen voldoen. Voor de klant is het fijn dat ze bij sta-op stoel Arnhem een dergelijk luxe stoel voor een fractie van de nieuwwaarde kunnen aanschaffen, met garantie en altijd direct leverbaar.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!